Sencha Touch og hvordan bygge mobilapp med webteknologier

Når: 06.11.2012 fra kl. 18:00 til 20:00
Sted: Bouvet Stavanger, Vågen


Hallvard Nygård skal lære oss å utvikle en mobilapp med HTML 5, Javascript og CSS 3

Vi skal denne gangen få se hvordan man kan bygge mobile app med webteknologiene HTML 5, Javascript og CSS 3. Javascript-UI-rammeverket Sencha Touch vil bli demonstrert. Appen lages om til native app vha. PhoneGap / Apache Cordova som kan distribueres på Google Play (Android) og App store (iOS - iPhone og iPad).

Foredraget er en erfaringsrapport fra bruk av mobilrammeverket Sencha Touch til å bygge en HTML 5 web app for bruk på Ipad. Rammeverket er bygget på Javascript og bruker en MVC-arkitektur for å bygge opp de ulike delene av appen.

Vi kommer også innom litt om SASS/SCSS (CSS meta language), bygge native app "i skyen" for Android, iOS, Windows Phone, Black berry, med mer (Adobe Phonegap Build), samt en enkel modell for å kontinuerlig kunne oppdatere interne mobilapper av denne typen uten å måtte gjøre update i app-store'en på alle enhetene.

Møtet avholdes på Bouvet's lokaler i Stavanger, ved Vågen (hvor også Olavstoppen holder til), i etasjen ovenfor Egon's og Dolly Dimples - inngangen er på baksiden, ved parkeringshusinnkjørselen ved Posten. Klikk "Se kart"-linken nedenfor.

Møtet er gratis, og det er ikke pliktig å være medlem i javaBin - men vi må ha påmelding her på java.no sånn at vi vet hvor mange vi skal bestille mat til.

Blest gjerne videre om dette møtet (og javaBin Stavanger generelt) til dine kolleger!

Meld deg gjerne på mailinglista vår for å få melding om nye møter. Det gjøres her!


 Se kart  Del møtet på twitter  Slides fra møtet


Kommentarer leveres av Disqus
Foredragsholder(e):


Hallvard Nygård

Påmeldte så langt:
(Bilder fra Gravatar.com)Endre Stølsvik

Bjørn Hell Larsen

Rune Jensen

Austin Bingham

Truls Fretland

Frode Moe

Torstein Husebø

Einar Fredriksen

Bjørn Asle Taranger

Sverre Hustad

Atle Weibell

Morten Tuft Vareberg

Harald Sævareid

Sindre Amundsen

Stig Inge Lea Bjørnsen